Sanitaire cabines

Sanitaire cabines: toiletcabines, douchecabines en omkleedcabines

Bent u op zoek naar sanitaire cabines van Trespa / Volkern? Dan moet u bij Harpie B.V. in Aarle-Rixtel zijn. Wij leveren sanitaire toiletcabines, douchecabines en omkleedcabines. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Harpie B.V. monteert de cabines voor u op locatie

Harpie B.V. zorgt naast de levering ook voor het monteren van sanitaire cabines op locatie. We bekijken vooraf de situatie en maken indien gewenst een ontwerp. Trespa / Volkern kent oneindig veel toepassingen en mogelijkheden. En is uiterst geschikt voor maatwerk oplossingen. We adviseren u graag voor de meest geschikte oplossing.

Sanitaire cabines van Trespa / Volkern voor tal van faciliteiten

Harpie B.V. plaatst de cabines bij zwembaden, kantoren, sport & fitness, evenementen, scholen, recreatie, industrie, agrarische- en food sector, gezondheidszorg, vliegvelden en utiliteitsbouw. Ook aan bouw- en servicebedrijven levert Harpie B.V. een verscheidenheid aan oplossingen. In opdracht van bouwbedrijven hebben we bijvoorbeeld gevangenissen, asielzoekerscentra en migrantenverblijven bij tuinders voorzien van onze producten.

Meer informatie:

Harpie BV voor al uw opdrachten

Harpie BV is gespecialiseerd in maatwerk toepassingen van trespa. Voor o.a. sanitaire cabines zoals douches en toiletten, hygiƫne sluizen, en kleedruimtes. Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing? Bekijk ook eens de Harpie BV website.

Bezoek harpiebv.nl