Trespa douchecabines

Trespa douchecabines een ideale oplossing voor allerlei faciliteiten

Harpie B.V. in Aarle-Rixtel is uw partner in Trespa douchecabines. Met het oog op comfort, hygiëne en veiligheid zijn deze douchecabines een goede keuze voor allerlei branches en faciliteiten.

Geschikt voor ieder budget

Als het gaat om Trespa douchecabines en sanitaire cabines, bieden we een ruime diversiteit aan kleuren, afmetingen, diktes, texturen en kwaliteiten. We kunnen binnen 24 uur bij u leveren en hebben voor ieder budget een geschikte oplossing. Ook interesse? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onze producten bieden veiligheid, hygiëne en comfort

We voorzien verschillende branches en faciliteiten van douchecabines van Trespa, zoals zwembaden, kantoren, sport & fitness, evenementen, scholen, recreatie, industrie, gezondheidszorg, vliegvelden, agrarische- en food sector en utiliteitsbouw. Ook leveren we aan bouw- en servicebedrijven.

Harpie BV voor al uw opdrachten

Harpie BV is gespecialiseerd in maatwerk toepassingen van trespa. Voor o.a. sanitaire cabines zoals douches en toiletten, hygiëne sluizen, en kleedruimtes. Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing? Bekijk ook eens de Harpie BV website.

Bezoek harpiebv.nl