Sanitaire wanden

Sanitaire wanden voor een professionele sanitaire ruimte

Trespa / Volkern sanitaire wanden zijn een uitkomst voor sanitaire ruimten die intensief worden gebruikt, zoals gemeenschappelijke kleedruimten. Een sanitair wandsysteem is vuilvast, krasbestendig, hufterproof en kenmerkt een moderne, strakke uitstraling. De ideale oplossing voor een professionele sanitaire ruimte, geschikt voor elke branche!

Trespa / Volkern wanden van Harpie B.V.

Bent u op zoek naar sanitaire scheidingswanden als praktische oplossing voor vochtige, gebruiksintensieve ruimten zoals douche, toilet en kleedruimten? Kies dan voor Trespa / Volkern wanden, zoals een wc wand of douchewand van Harpie B.V. Wij leveren maatwerk, waardoor elke klus een unieke oplossing krijgt!

Sanitaire wanden, wandsysteem, scheidingswanden, wc wand of douchewand

Harpie B.V. levert sanitaire wanden, scheidingswanden, een wc wand of douchewand en wandsysteem aan zwembaden, evenementen, agrarische- en food sector, recreatie, vliegvelden, kantoren, sport & fitness, gezondheidszorg, scholen, industrie en utiliteitsbouw. Harpie B.V. levert zijn producten natuurlijk ook aan bouw- en servicebedrijven. Interesse in onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie:

Harpie BV voor al uw opdrachten

Harpie BV is gespecialiseerd in maatwerk toepassingen van trespa. Voor o.a. sanitaire cabines zoals douches en toiletten, hygiƫne sluizen, en kleedruimtes. Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing? Bekijk ook eens de Harpie BV website.

Bezoek harpiebv.nl