Trespa toiletcabines

Maatwerk in Trespa toiletcabines en montage op locatie

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier in Trespa toiletcabines, moet u bij Harpie B.V. in Aarle-Rixtel zijn. Elk project is voor ons uniek, wat betekent dat we maatwerk leveren. Ook de installatie van uw cabines wordt uitgevoerd door onze vakkundige medewerkers. Of het nu gaat om een klein of groot project; wij nemen u de volledige zorg uit handen.

Praktisch en gemakkelijk te reinigen

Omdat Trespa toiletcabines en sanitaire cabines gemakkelijk te reinigen zijn, bevorderen ze de hygiëne en zijn ze een praktische uitkomst voor zwembaden, kantoren, sport & fitness, agrarische- en food sector, evenementen, scholen, recreatie, industrie, gezondheidszorg, vliegvelden en utiliteitsbouw. Daarnaast zijn we een partner voor bouw- en servicebedrijven.

Trespa toiletcabines: kiest u voor budget of gaat u voor luxe?

Ook aan het beslag van toiletcabines van Trespa moet worden gedacht. Harpie B.V. geeft u graag advies bij het maken van keuzes in het materiaal: gaat u voor een basic kunststof uitvoering of voor het luxere en extra hufterproof massief RVS? Daarnaast laten we u zien wat de mogelijkheden zijn in scharnieren, deurknoppen en pootjes. Zo hebben we voor scholen vingerveilige scharnieren van aluminium.

Harpie BV voor al uw opdrachten

Harpie BV is gespecialiseerd in maatwerk toepassingen van trespa. Voor o.a. sanitaire cabines zoals douches en toiletten, hygiëne sluizen, en kleedruimtes. Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing? Bekijk ook eens de Harpie BV website.

Bezoek harpiebv.nl