Trespa toiletwanden

Trespa toiletwanden: praktisch, hygiënisch en comfortabel

Harpie B.V. in Aarle-Rixtel is specialist in Trespa toiletwanden. Moet een wc wand voor uw sanitaire ruimte vooral praktisch en hygiënisch zijn en een hoge mate van comfort bieden? Overweeg dan sanitaire scheidingswanden van Trespa. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ten behoeve van privacy

De Trespa schaamschotjes of toiletwanden, worden bijvoorbeeld tussen toiletten en urinoirs bevestigd in zwembaden, evenementen, recreatie, vliegvelden, kantoren, sport & fitness, agrarische- en food sector, gezondheidszorg, scholen, industrie en utiliteitsbouw.

Trespa toiletwanden in verschillende prijsklassen

Zijn uw toiletwanden onverhoopt vernield of beschadigd tijdens bijvoorbeeld een uitgaansavond? Harpie B.V. in Aarle-Rixtel kan u binnen 24 uur nieuwe toiletwanden en overige Trespa scheidingswanden leveren in verschillende afmetingen, kleuren, texturen, diktes en kwaliteiten.

Harpie BV voor al uw opdrachten

Harpie BV is gespecialiseerd in maatwerk toepassingen van trespa. Voor o.a. sanitaire cabines zoals douches en toiletten, hygiëne sluizen, en kleedruimtes. Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing? Bekijk ook eens de Harpie BV website.

Bezoek harpiebv.nl